Wijngroothandel en wijnimporteurs in Nederland: pure kwaliteit

Wijngroothandel en wijnimporteurs in Nederland: pure kwaliteit

Een wijngroothandel en wijnimporteur in Nederland gezocht? Binnen het overzicht van groothandels en importeurs van wijn spelen we een belangrijke rol. We zijn een van de grootste wijnimporteurs en bovendien het oudste zelfstandige wijnhuis van Nederland.

Sinds de oprichting in 1772 is onze wijnkoperij steeds van vader op zoon overgegaan. Inmiddels zijn we 7 generaties verder en zijn we een belangrijke speler op het gebied van kwaliteitswijnen in Nederland. We kopen wijnen uit Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje en zorgen daarmee voor een uitgebreid assortiment met meer dan 900 verschillende mooie wijnen. We zijn in 1952 genoemd tot officieel hofleverancier. Dat geldt voor ons tot op de dag van vandaag als een bekroning op ons harde werk, waarbij we de kwaliteit altijd hoog in het vaandel hebben staan. We zijn graag uw wijngroothandel en wijnimporteur, als enige schakel tussen u en de wijnboer in Frankrijk, Spanje, Duitsland of Italië.

Overzicht van wijngroothandel en -importeurs

Binnen het overzicht van wijngroothandels en -importeurs in Nederland spelen we een bijzondere rol. We importeren onder andere veel Franse wijnen en doen dat altijd op basis van kwaliteit. We leveren meer dan 900 wijnen uit eigen voorraad, zodat u die na bestelling binnen 24 uur geleverd krijgt. Wij gaan enkel voor kwaliteitswijnen, beschikbaar in de verschillende prijsklassen.

Wijngroothandel en wijnimporteur in Nederland

We behoren inmiddels tot een van de belangrijkste wijngroothandels en wijnimporteurs in Nederland. Dat hebben we te danken aan zowel onze duidelijke focus op kwaliteit als als ons lange bestaan sinds 1772. We zijn de oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland, waardoor we door de eeuwen heen geweldige contacten bij de beste wijnhuizen hebben kunnen opbouwen.  Een familiebedrijf waar goede wijn centraal staat en we het u graag zo makkelijk mogelijk maken om de luxe en betaalbare wijnen online te bestellen.

Heeft u vragen over een van onze wijnen of wilt u een bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Louis Latour
Bernardus
Domaine des Grandes Costes
Domaine Leflaive
Château Clarke
Château Angludet
Château Ollieux Romanis