Wijngroothandel en wijnimporteurs in Nederland: pure kwaliteit

Wijngroothandel en wijnimporteurs in Nederland: pure kwaliteit

Een wijngroothandel en wijnimporteur in Nederland gezocht? We zijn een van de grootste wijnimporteurs en bovendien het oudste zelfstandige wijnhuis van Nederland. We zijn graag uw wijngroothandel en wijnimporteur, als enige schakel tussen u en de wijnboer in Frankrijk, Spanje, Duitsland of Italië. We begrijpen namelijk dat u zelf niet langs de verschillende wijnboeren kunt, om daar de wijnen te proeven en een keuze te maken. Die taak nemen we graag voor u uit handen, zodat u kunt vertrouwen op de bijzondere kwaliteit van de wijnen uit het uitgebreide assortiment.

Benieuwd naar het voordeel een van de grootste wijnimporteurs van Nederland? U heeft bij ons de keuze uit meer dan 900 kwaliteitswijnen, voornamelijk uit Frankrijk. Sinds de oprichting in 1772 is onze wijnkoperij steeds van vader op zoon overgegaan. We hebben dan ook meer dan 7 generaties lang aan ervaring, waardoor we in ruim 245 jaar zijn uitgegroeid tot de absolute (online) specialist en belangrijke speler op het gebied van kwaliteitswijnen in Nederland. En sterker nog, we zijn als oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland sinds 1952 officieel hofleverancier. Dat geldt voor ons tot op de dag van vandaag als een bekroning op ons harde werk, waarbij we de kwaliteit altijd hoog in het vaandel hebben staan.

We leveren aan iedereen die houdt van een goede fles wijn; van particulier tot het Nederlandse koningshuis en tot grote organisaties die zoeken naar niets minder dan het beste. Vanuit onze webshop bestelt u eenvoudig de leukste geschenken, bijvoorbeeld een heerlijke fles rode wijn of witte wijn. Of stel een pakket met champagne, rosé, en dessertwijn samen voor uw bedrijf of organisatie. We voorzien u natuurlijk graag van persoonlijk advies over de juiste wijnen bij specifieke gerechten of gelegenheden.

Overzicht van wijngroothandel en -importeurs

Binnen het overzicht van wijngroothandels en -importeurs in Nederland spelen we een bijzondere rol. We importeren onder andere veel Franse wijnen en doen dat altijd op basis van kwaliteit. We leveren meer dan 900 wijnen uit eigen voorraad, zodat u die na bestelling binnen 24 uur geleverd krijgt. Als één van de grootste wijnimporteurs van Nederland gaan wij enkel voor kwaliteitswijnen, beschikbaar in de verschillende prijsklassen.

Wijngroothandel en wijnimporteur in Nederland

We behoren inmiddels tot een van de belangrijkste wijngroothandels en wijnimporteurs in Nederland. Tot onze klantenkring behoort de crème-de-la-crème van de Nederlandse gastronomie. Dat hebben we te danken aan zowel onze duidelijke focus op kwaliteit als ons lange bestaan sinds 1772. Toen begon het met een aantal Franse wijnen, een focus die we altijd hebben behouden. Inmiddels kunt u online ook bijvoorbeeld bijzondere Italiaanse en Spaanse wijnen bestellen, maar de meeste wijnen komen nog altijd uit Frankrijk. Door de honderden jaren heen hebben we een enorme ervaring kunnen opdoen.

We zijn de oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland, waardoor we door de eeuwen heen geweldige contacten bij de beste wijnhuizen hebben kunnen opbouwen. Een familiebedrijf waar goede wijn centraal staat en we het u graag zo makkelijk mogelijk maken om de luxe en betaalbare wijnen online te bestellen.

Heeft u vragen over een van onze wijnen of wilt u een bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Château Ollieux Romanis
Louis Latour
Château Clarke
Domaine des Grandes Costes
Bernardus
Domaine Leflaive
Château Angludet