Wijn kopen bij de wijnboer: slechts één schakel | De Bruijn Wijnkopers

Wijn kopen bij de wijnboer: slechts één schakel

Wijn kopen bij de wijnboer, zonde dat u daarvoor zelf naar Frankrijk, Spanje, Duitsland of Italië hoeft? Wij maken het u gemakkelijk, omdat we de enige schakel zijn tussen u en het wijnhuis. Wij hebben door de eeuwen heen geweldige contacten opgebouwd met de mooiste wijnhuizen, zowel in Frankrijk als in Spanje, Duitsland en Italië.

Wilt u Franse rode wijn kopen en zoekt u naar een mooie en bijzondere fles? Doe online inspiratie op binnen ons uitgebreide assortiment of bestel de flessen waar u al jaren van geniet.

Eén schakel naar de wijnboer: Mooie en betaalbare wijnen

Veel van onze klanten willen graag wijn kopen bij de wijnboer, maar hebben niet de contacten in de bekende wijngebieden. Daarnaast ontbreekt het ze aan de tijd om er zelf naartoe te gaan, voor een paar flessen van fijne kwaliteit.

Het is een rol die ons uitstekend past, zoals onze eeuwenoude familietraditie sinds 1772 uitstekend bewijst. Bovendien zijn we sinds 1952 officieel hofleverancier. Het geldt voor ons als een bekroning op het harde werk, waarin we altijd hebben gestaan voor de beste kwaliteit voor tegen eerlijke prijs.

We hebben doorlopend contact met onze wijnboeren in de beste streken, waardoor we de wijnhuizen steeds beter hebben leren kennen. Wij kunnen voor u de wijn van de boer kopen, zodat u slechts te maken heeft met één schakel. En bovendien zijn we een schakel die u graag meer vertelt over de heerlijke wijnen, zodat u het verhaal bijna direct hoort van de wijnboer met wie u graag in contact zou komen.

Het is onze manier om de weg naar de wijnboer voor u zo kort mogelijk te maken. Geniet van onze heerlijke Franse wijnen, Duitse wijnen, Spaanse wijnen en Italiaanse wijnen. Bijzondere flessen voor speciale gelegenheden, maar ook mooie wijnen die zeer geschikt zijn als betaalbaar relatiegeschenk. Op die manier brengen we graag een fijne balans aan in ons assortiment, waarmee u online de keuze heeft uit meer dan 900 kwaliteitswijnen.

Wijn van de boer kopen

Wijn van de boer kopen, maar dan zonder dat u daarvoor naar Frankrijk, Spanje, Duitsland of Italië hoeft? We zijn uw enige schakel naar de wijnboer. U kunt uw wijn bijna van de wijnboer kopen, terwijl u die gewoon online kunt bestellen. 

Heeft u vragen over wijn van de wijnboer of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine Leflaive
Louis Latour
Château Clarke
Château Angludet
Bernardus
Domaine des Grandes Costes
Château Ollieux Romanis