Wijn cadeaupakket: luxe relatiegeschenk | De Bruijn Wijnkopers

Geef wijn cadeau in een pakket

Wijn cadeau pakket gezocht? De beste manier om wijn cadeau te doen, uiteraard inclusief de luxe verpakking die daar bij hoort. Het is een goed alternatief voor onze luxe wijngeschenken, bijvoorbeeld om het beter betaalbaar te houden en daar meer ontvangers mee te verrassen.

Wijn cadeaupakket: luxe relatiegeschenk

Benieuwd naar de wijn cadeaupakketten die er beschikbaar zijn binnen ons wijngeschenken assortiment? We zetten er een paar voor u op een rij:

Het zijn populaire wijn cadeau pakketten, dankzij de goede betaalbaarheid en de toch mooie en bijzondere wijnen. Dankzij de mooie geschenkverpakking is het een geslaagd relatiegeschenk met wijn, waar u de ontvanger op een mooie manier heel blij mee kunt maken. Uiteraard heeft u daarnaast de keuze uit wijngeschenken bestaande uit één fles, standaard geleverd in een luxe geschenkdoos of in een andere mooie verpakking.

Heeft u vragen over een wijn cadeaupakket of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine Leflaive
Louis Latour
Château Ollieux Romanis
Domaine des Grandes Costes
Château Angludet
Bernardus
Château Clarke