Soepele rode wijn | De Bruijn Wijnkopers

Soepele rode wijn

Soepele rode wijn gezocht? Het is fijne wijn bij lichtere gerechten of op een zomerse dag. Binnen ons assortiment heeft u de keuze uit verschillende stijlen, zodat u de perfecte wijn kan uitkiezen waar u op dat moment zin in heeft.

Bent u op zoek naar een lekkere soepele rode wijn? Van heel fris en soepel tot aan de krachtige en kruidige rode wijnen, u kunt ze eenvoudig online bestellen. Wij hebben de flessen op voorraad, zodat we uw bestelling in orde kunnen maken en u de wijn standaard binnen 24 uur in huis heeft.

Soepele en lichte rode wijn

Een soepele en lichte rode wijn kopen? Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende populaire wijnen. Ze staan bekend als zacht, licht, fris en/of soepel, en zijn beschikbaar in de diverse prijsklassen. We zetten vijf van de flessen voor u op een rij:

Fris of juist zoet

De soepele rode wijn is er in verschillende soorten. Zo hebben we ook een heerlijke zoete rode wijn in ons assortiment, neem bijvoorbeeld Dolc d'en Piqué van Gratavinum uit Catalunya. Niet iedere soepele rode wijn is ook zoet, de meeste soepel rode wijnen worden namelijk droog gevinifieerd. Op die manier is er binnen de lichte rode wijnen voldoende variatie beschikbaar. En komt u er zelf niet helemaal uit binnen ons uitgebreide rode wijn assortiment? Vraag het onze specialisten, dan helpen we u graag de wijn te vinden die u zoekt.

Zachte rode wijn kopen

Een zachte rode wijn kopen of benieuwd naar de soepele en frisse wijnen die er beschikbaar zijn? We zijn uw specialist in zowel soepele rode wijn als voor de andere smaakprofielen waar u naar op zoek bent. Bestel ze online, dan zorgen wij er vanuit voorraad voor dat u de fles binnen 24 uur in huis heeft.

Heeft u vragen over een van onze soepele rode wijnen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine Leflaive
Château Clarke
Château Ollieux Romanis
Bernardus
Château Angludet
Domaine des Grandes Costes
Louis Latour