Relatiegeschenk met wijn: uitgebreid assortiment | De Bruijn Wijnkopers

Relatiegeschenk met wijn: uitgebreid assortiment

Wijn kopen als relatiegeschenk? Vanuit ons uitgebreide assortiment maakt u eenvoudig de juiste keuze. Wijn als relatiegeschenk is al decennialang een heel populaire keuze, u kunt de ontvanger daarmee op een geslaagde manier verrassen.

Tip: wist u dat de btw op wijn aftrekbaar is? Dit maakt het een interessant relatiegeschenk, waarmee u de ontvanger op een leuke manier kunt verrassen.

Uiteraard heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment met wijngeschenken. Bekijk onze mooie Franse wijnen, zoals de Cabernet Sauvignon "Les Tannes Tradition" 2017, de Domaine Galétis 1684, Pinot Noir 2017 of de Domaine Galétis 1684, Chardonnay 2017. Het zijn goede en toch heel betaalbare wijnen, waarmee u de kosten eenvoudig in de hand kunt houden.

Wijn als relatiegeschenk: geslaagde keuze

Bent u op zoek naar wijn als relatiegeschenk maar vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment? We helpen u graag een mooie fles uit te zoeken en de cadeaus af te stemmen op het type ontvangers dat u daarmee wilt verblijden.

Een wijn relatiegeschenk is altijd een goed idee, bijvoorbeeld om te proosten op een nieuwe samenwerking of om een bijzondere gelegenheid te vieren. Bestel de flessen zodat u die achter de hand heeft of koop ze op het moment dat u daar iemand anders mee wilt verrassen.

Relatiegeschenken met wijn: uitgebreid assortiment

We hebben de meeste relatiegeschenken met wijn netjes voor u op voorraad. Dat betekent dat we het grootste deel van ons uitgebreide wijnassortiment binnen 24 uur door heel Nederland kunnen laten leveren. U heeft de relatiegeschenken met wijn snel in huis, om die cadeau te doen of mee te geven aan bijvoorbeeld belangrijke relaties die bij u langskomen op kantoor.

Wijn als relatiegeschenk: online kopen

Gebruik maken van wijn als relatiegeschenk? Ontdek ons uitgebreide assortiment. We zijn uw specialist in mooie en betaalbare wijnen, van wijnhuizen waarbij u kunt vertrouwen op een verfijnde smaak en uitstekende kwaliteit van de wijn. Bestel een wijn cadeau pakket in een luxe geschenkkist of een andere verpakking, of kies voor de andere wijnen uit ons uitgebreide assortiment die we uit voorraad kunnen leveren. Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Heeft u vragen over relatiegeschenken met wijn of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Château Ollieux Romanis
Domaine Leflaive
Château Angludet
Bernardus
Louis Latour
Château Clarke
Domaine des Grandes Costes