Exclusieve Miele Wijnboxen

Miele & De Bruijn: altijd beter!

Miele & De Bruijn

Wegens succes in 2020, zetten wij onze samenwerking in dit nieuwe jaar voort! Want; samen gaat het altijd beter. Miele, al meer dan 100 jaar toonaangevend als topleverancier van keukenapparatuur, verzorgt een online kookworkshop en wij van de Bruijn Wijnkopers verzorgen daar de ideale wijnen bij. Verrassende wijn-spijs combinaties voor een complete gastronomische ervaring. In maart kookt u de sterren van de hemel met de online kookworkshop: Heerlijk Hollands Slowcooking. Lees gauw verder voor een uitgebreide beschrijving van de online kookworkshops. Vergeet niet uw bijpassende wijnbox te bestellen!

De wijnboxen

 • Wijn

  Miele wijnbox "Slowcooking toegankelijk" 0

  doos à 3 flessen

  Leg in wijnmandje
  Details bekijken »
 • Wijn

  Miele wijnbox "Slowcooking gastronomisch" 0

  doos à 3 flessen

  Leg in wijnmandje
  Details bekijken »

Print deze wijnen »

De online kookworkshop van Maart toegelicht door Miele

Miele

Online Kookworkshop: Heerlijk Hollands Slowcooking
Kook met ons op 6 of 7 maart

Tijd maakt alles lekkerder. Smaken die de tijd nemen om zich met elkaar te verbinden, stevige structuren die zacht en sappig worden. In deze online workshop van het Miele Culinary Institute leer je hoe je de tijd voor jou het werk laat doen, met heerlijke Hollandse gerechten als resultaat.

Onder leiding van de Miele’s culinaire experts ga je aan de slag met lekkere stoofgerechten met een Hollandse signatuur. De klassieke smaken en ingrediënten van de Lage Landen zijn perfect om lekker lang te laten pruttelen. We gaan zachtjes zuurkool smoren, die we serveren met snoekbaars. Als hoofdgerecht stoven we een sukade tot die helemaal sappig is én bakken we een gesplitste sukade tot deze rosé krokant gebakken is met geroosterde groenten en romige aardappelmousseline. En toe maak je je eigen stroopwafelparfait. Hollandse pot was nog nooit zo avontuurlijk.

Hoe werkt deze online kookworkshop?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs kook je een geweldig origineel Hollands driegangenmenu met nieuwe smaken en ingrediënten uit het seizoen. Helemaal corona-proof: gewoon in je eigen keuken. Met een online masterclass in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke keuken. Boodschappen doen is niet nodig. Je krijgt een foodbox thuis bezorgd met verse en voorbereide ingrediënten voor een volwaardig driegangendiner voor twee personen, een stappenplan, een receptenboekje met allergenen, een Miele schort en de link naar de online-workshop en exclusieve toegang tot de live Q&A met de Miele chef.

Prijs: € 80,00 (2 personen).
Datum: Je ontvangt de Miele foodbox op 5 maarten aan jou de keuze wanneer je dit driegangenmenu op tafel zet: 6 of 7 maart.
Datum live-chat: 6 maart tussen 14:00 en 17:00.

Vergeet, om de beleving helemaal compleet te maken, vooral niet om een bijpassende wijnbox te bestellen bij De Bruijn Wijnkopers

Bekijk & boek hier de Miele Online Kookworkshop: Heerlijk Hollands Slowcooking


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Château Clarke
Bernardus
Domaine des Grandes Costes
Domaine Leflaive
Château Ollieux Romanis
Château Angludet
Louis Latour