Luxe wijngeschenken: geef een speciale wijn cadeau

Luxe wijngeschenken: geef een speciale wijn cadeau

Luxe wijngeschenken zijn geschikt voor bijzondere gelegenheden. Heeft u een speciale wijn in gedachte om cadeau te doen of zoekt u gewoon een goede fles om iemand mee te verrassen? Wij helpen u graag inspiratie op te doen, met de luxe wijngeschenken en de betaalbare flessen die u voor verschillende gelegenheden goed kunt gebruiken.

Tip: wist u dat de btw op wijn aftrekbaar is? Dit maakt het een interessant relatiegeschenk, waarmee u de ontvanger op een leuke manier kunt verrassen.

We helpen u een goede fles wijn cadeau te doen, ook als u het graag betaalbaar houdt. En zoekt u aan de andere kant naar niets minder dan het beste? Dan leveren wij de beste wijnen in een prachtige geschenkverpakking.

Goede fles wijn als cadeau: luxe relatiegeschenk

Laat u inspireren door onze meest luxe wijngeschenken zijn bijvoorbeeld de Château Trotanoy 2011, de Château La Fleur-Pétrus 2011 en de Corton Rouge, Grand Cru 2011. We leveren deze wijngeschenken in een luxe originele chateaukist, met daarin 6 mooie flessen van het chateau.

Uiteraard heeft u de keuze uit een breder assortiment met wijngeschenken, van zeer luxe geschenken tot mooie opties die zeer betaalbaar zijn. Sorteer de geschenken en verpakkingen aan de hand van hun prijs of de populariteit, zodat u daar online op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.

Ieder wijngeschenk kunnen we leveren in een luxe geschenkverpakking of in een mooie kist, zoals passend bij een goede fles wijn. Met onze kennis en advies laten wij u op geslaagde wijze voor de dag komen met een met zorg samengesteld luxe wijngeschenk.

Geef een speciale wijn cadeau: online kopen

Op zoek naar luxe wijngeschenken om een speciale wijn cadeau te doen? Bekijk de wijn cadeaupakketten die er beschikbaar zijn of doe een unieke wijn cadeau, zodat u de ontvanger kunt verrassen met een goede fles.

We helpen u graag een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment en adviseren u graag in een mooie wijn binnen uw budget. Gaat het u om de luxe wijngeschenken, om een speciale wijn of om een gangbaar relatiegeschenk voor een brede groep relaties? Wij helpen u de wijn eenvoudig online te bestellen.

Heeft u vragen over luxe wijngeschenken of wilt u een bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Château Clarke
Louis Latour
Château Angludet
Château Ollieux Romanis
Domaine des Grandes Costes
Bernardus
Domaine Leflaive