De Bruijn Wijnkopers - Levering

Levering

Wij zullen uw opdracht met alle zorg zo snel mogelijk verwerken.

Wanneer wij uw bestelling op werkdagen voor 16:00 uur ontvangen, wordt deze de volgende werkdag bij u geleverd. Wenst u uw bestelling liever op een andere dag geleverd te hebben, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Bij het afronden van uw bestelling kunt u zelf uw gewenste leverdatum selecteren.

De bijdrage in de bezorgkosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid flessen die u bestelt en de factuurwaarde.
Leveringen van tenminste 24 flessen of zendingen met een factuurwaarde van tenminste € 150,- aan één adres geschieden gratis aan huis (binnen Nederland).
Indien u minder dan 24 flessen of minder dan € 150,- bestelt is de bijdrage bij afleveradressen in Nederland € 8,00. 

TransMission

Bestellingen worden afgeleverd via TransMission. Vooraf kunt u worden geïnformeerd over het tijdsvak waarin de levering is voorzien. U hoeft dan geen hele dagen thuis te blijven.

Transmission is een belangrijke en betrouwbare vervoerder voor distributievervoer in Europa. De ruime ervaring op vervoersgebied zorgt er voor dat zij ons en u passend maatwerk kunnen bieden.

Voor alle transporten garanderen zij een hoge afleverperformance. U kunt u uw zendingen online volgen (real time track & trace). Aangetekend verzenden is bij ons een standaardprocedure. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een correcte aflevering.

NO EXPORT of the wines from Domaine Leflaive, Domaine des Comtes Lafon and Maison Louis Latour.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine des Grandes Costes
Louis Latour
Château Clarke
Château Angludet
Domaine Leflaive
Château Ollieux Romanis
Bernardus