De Bruijn Wijnkopers - Kwaliteitscertificaat

Kwaliteits Certificaat

Kwaliteits Certificaat KVNW & Hofleverancier sinds 1952

Koninklijke Vereniging Nederlandse Wijnhandelaren

Het certificaat garandeert dat P. de Bruijn Wijnkopers Anno 1772 BV voldoet aan strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, wijnanalyse, hygiëne, logistiek, administratie en klachtenbehandeling.
Veiligheid, betrouwbaarheid en garantie zijn de drie hoofdargumenten voor invoering van het KVNW-register. Certificering als "KVNW Register Wijnhandelaar" is een wettelijk beschermde waarborg voor de kwaliteit van de betrokken onderneming en de geleverde wijnen.

Hofleverancier

In Nederland zijn op dit moment ongeveer 345 bedrijven die zich hofleverancier mogen noemen. Het gaat hierbij om een koninklijke onderscheiding in de vorm van een predikaat waardoor men het Koninklijk wapen mag voeren met de toevoeging 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Het predikaat 'Hofleverancier' staat ondermeer voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van de onderneming. Het symboliseert als het ware het respect, de waardering en het vertrouwen van de Vorstin tegenover de begunstigde.

Het predikaat geeft onder meer aan dat P. de Bruijn Wijnkopers solide is. Hofleverancier wordt een onderneming niet zomaar, hieraan zijn zeer strenge eisen verbonden

 

 


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Louis Latour
Château Ollieux Romanis
Château Angludet
Bernardus
Château Clarke
Domaine des Grandes Costes
Domaine Leflaive