Krachtige rode wijn | De Bruijn Wijnkopers

Krachtige rode wijn

Krachtige rode wijn gezocht? Heerlijk bij een winters diner of op andere momenten als de temperaturen buiten dalen en u warm binnenzit. Of als u van zware volle rode wijn houdt, ook op de andere momenten gedurende het jaar.

Rode wijn is er in tal van smaken en soorten, van heel soepel tot zwaarder en steviger met een meer complex smaakpalet. We zetten graag een aantal zware en stevige rode wijnen voor u op een rij, net als de populaire kruidige keuzes. Binnen ons assortiment van meer dan 900 kwaliteitswijnen vindt u altijd de wijn waar u naar zoekt, speciaal geschikt voor die ene gelegenheid waar het u om gaat.

Zwaar, stevig en vol

Sommige van onze rode wijnen zijn uitgesproken zwaar, stevig en vol. Het zijn wijnen met een complex smaakprofiel, waarin u iedere keer nieuwe smaaktonen ontdekt. Zoekt u naar een zware en volle rode wijn of gaat het u om een krachtige rode wijn met kruidige geur- en smaaktonen? We zetten een aantal van onze populaire wijnen voor u op een rij:

Zoals u kunt zien zijn de zware en stevige rode wijnen beschikbaar in verschillende prijsklassen. Vergelijk de flessen en bestel uw favoriet. Wij hebben de wijnen natuurlijk netjes voor u op voorraad, zodat u de levering daarvan standaard binnen 24 uur kunt verwachten.

Zware en volle rode wijn kopen

Zoekt u naar een stevige of volle rode wijn, met een kruidige afdronk die lang blijft hangen? Onze wijninkopers zorgen er binnen ons uitgebreide assortiment voor dat alle smaakprofielen beschikbaar zijn. Van heel soepel en toegankelijk tot meer kruidig, stevig en vol. Ideaal om de wijn af te stemmen op de gerechten die u serveert of om een keuze te maken voor de wijnen die u zelf het liefst drinkt. En kunt u een specifieke druivensoort of wijnsmaak niet meteen vinden? Dan helpen we u daar natuurlijk graag bij.

Heeft u vragen over een van onze krachtige rode wijnen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine Leflaive
Château Clarke
Château Ollieux Romanis
Château Angludet
Louis Latour
Bernardus
Domaine des Grandes Costes