Italiaanse wijn kopen: grootste assortiment | De Bruijn Wijnkopers

Italiaanse wijn kopen: groot assortiment

Italiaanse wijn kopen? Ideaal om wijn cadeau te doen of om zelf van te genieten. Uit de mooiste wijnregio’s van het land, waarmee u een stukje Italië naar Nederland kunt halen.

We zijn uw enige schakel naar de wijnboer, waardoor onze inkopers u uitstekend kunnen vertellen over de unieke wijnen en hun verfijnde smaken. Zoekt u naar een specifieke fles of geniet u van wijn uit een bepaalde regio? We zijn uw specialist in zowel Italiaanse als Spaanse en Franse wijnen, terwijl u de flessen heel eenvoudig online kunt bestellen.

Specialist in Italiaanse wijnen

Benieuwd naar de populaire flessen binnen ons assortiment met Italiaanse wijnen? We zetten een aantal mooie exemplaren voor u op een rij:

Het zijn mooie Italiaanse wijnen in verschillende prijsklassen, waar onze inkopers u natuurlijk meer over kunnen vertellen. We leggen graag uit over de wijnhuizen en de wijnboeren, net als de unieke smaken van de wijnen zelf. Ontdek op die manier een mooie en bijzondere fles om cadeau te doen, of om zelf van te genieten tijdens bijzondere gelegenheden.

U kunt de Italiaanse wijn kopen door online uw bestelling te doen, waarna we er meteen mee aan de slag gaan. De meeste wijnen hebben we netjes op voorraad, waardoor we de bestelling en verzending meteen in orde kunnen maken. Op die manier heeft u de Italiaanse wijn die u wilt kopen binnen 24 uur in huis, zodat u daar meteen van kunt genieten of die aan iemand anders cadeau kunt doen.

Italiaanse wijn kopen: online assortiment

Wilt u een mooie Italiaanse wijn kopen en zoekt u daarbij naar een pareltje binnen ons assortiment? We zijn het oudste zelfstandige Nederlandse wijnhuis en kennen daardoor de mooiste namen. En gaat het u om meer betaalbare flessen om een voorraadje mee aan te leggen of om relaties mee te kunnen geven als u zaken met ze doet? We hebben in iedere prijsklasse mooie Italiaanse wijnen te koop, die u eenvoudig online kunt bestellen.

Heeft u vragen over Italiaanse wijn die u kunt kopen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine Leflaive
Château Clarke
Bernardus
Domaine des Grandes Costes
Château Angludet
Château Ollieux Romanis
Louis Latour