Italiaanse rode wijn | De Bruijn Wijnkopers

Italiaanse rode wijn

Italiaanse rode wijn kopen? Heerlijke wijnen gemaakt met de pure passie waar het land om bekend staat. Bijvoorbeeld uit Toscane, waar vooral kleine wijnboeren nog op traditionele manier wijn verbouwen en daarmee unieke smaken creëren waarmee u weg droomt naar een prachtig Italiaans landschap.

Serveer een mooie Italiaanse rode wijn, bijvoorbeeld bij de pasta met gehakt, rundvlees of met kip. U heeft de keuze uit stevige en volle rode wijnen met een kruidige afdronk, net als uit de meer soepele en frisse exemplaren die juist doordrinkbaar en toegankelijk zijn. Binnen de rode wijn uit Toscane en andere streken uit Italië kiest u eenvoudig voor de heerlijke fles waar u naar op zoek bent.

Rode wijn uit Italië

Binnen ons Italiaanse aanbod heeft u de keuze uit heerlijke wijnen op basis van de diverse druivenrassen die goed gedijen in het Italiaanse terroir. Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Bestel online de fles rode wijn uit Italië die u zoekt, dan gaan we er meteen voor u mee aan de slag.

Zoete rode wijn en andere smaken

Gaat het u specifiek om een zoete rode Italiaanse wijn? Het is een uniek smaakprofiel, ook beschikbaar bij Spaanse wijnen en rode wijn uit andere delen van de wereld. Zeer geschikt als een toegankelijke wijn of tijdens het dessert, waardoor u er op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Aan de andere kant heeft u de keuze uit Italiaanse rode wijnen die juist een stuk frisser smaken of uitgesproken soepel zijn om het diner mee te beginnen.

Wilt u er met de Italiaanse rode wijnen vooral voor zorgen dat u de meer stevige gerechten van het diner goed kunt begeleiden? Dan zijn de meer volle en complexe wijnen een goede keuze. Kies bijvoorbeeld een Sangiovese uit Toscane, deze wijnen hebben vaak een kruidige afdronk. Via onze webshop kiest u eenvoudig Italiaanse rode wijn, afgestemd op het gerecht dat u serveert of het seizoen waarin u de fles op tafel zet. We hebben rode wijnen uit Italië voor iedere gelegenheid en bieden voor elke smaak wat wilt. 

De beste Italiaanse rode wijnen

Benieuwd naar de beste Italiaanse rode wijnen bij ons uit het assortiment? We zetten vijf van de meest populaire flessen voor u op een rij, uit de verschillende prijsklassen:

De wijnen staan bekend om hun fijne smaken en mooie balans. En zoekt u naar een meer betaalbare rode wijn uit Italië of gaat het u om een specifieke fles voor een bijzondere gelegenheid?

Geef ons aan waar u naar op zoek bent, dan helpen we u graag die ene fles te vinden binnen ons assortiment met meer dan 900 kwaliteitswijnen.

Italiaanse wijn in rood: online kopen

Wilt u Italiaanse rode wijn kopen? Een uitstekende keuze, waarvoor u binnen ons brede assortiment met rode wijn veel mogelijkheden heeft. Bekijk de flessen die beschikbaar zijn en vergelijk de verschillende smaken, of zoek naar de wijnboer of het wijnhuis waar u goede ervaringen mee heeft. We helpen u op die manier graag om regelmatig nieuwe flessen te bestellen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft.

Bent u specifiek op zoek naar rode wijn uit de Chianti-streek of een ander deel van Toscane of Italië? We vertellen u graag over de wijnboeren waar we goede contacten mee hebben, zodat we daar de beste wijnen voor u kunnen inkopen. We importeren de wijnen zelf naar Nederland, zodat we de enige schakel zijn tussen u en de wijnboer in Italië.

Bekijk onze rode wijnen uit Italië, die u eenvoudig online kunt bestellen. Mooie kwaliteitswijnen voor een betaalbare prijs, goed geschikt voor een Italiaans diner of op een zwoele zomeravond. Bestel de wijn meteen online, dan heeft u die standaard binnen 24 uur in huis.

Heeft u vragen over een van onze Italiaanse rode wijnen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Château Clarke
Domaine Leflaive
Domaine des Grandes Costes
Louis Latour
Château Angludet
Château Ollieux Romanis
Bernardus