Een van de grootste wijnimporteurs van Nederland: De Bruijn Wijnkopers is uw specialist

Een van de grootste wijnimporteurs van Nederland:
De Bruijn Wijnkopers is uw specialist

Benieuwd naar het voordeel een van de grootste wijnimporteur van Nederland? U heeft bij ons de keuze uit meer dan 900 kwaliteitswijnen, voornamelijk uit Frankrijk. We hebben meer dan 7 lang aan generaties ervaring, waardoor we in ruim 245 jaar zijn uitgegroeid tot de absolute (online) specialist. En sterker nog, we zijn als oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland sinds 1952 officieel hofleverancier. We behoren op die manier tot de grote wijnimporteurs van Nederland, terwijl we het tegelijkertijd graag persoonlijk houden. We zijn een familiebedrijf pur sang en adviseren u graag uitgebreid over onze wijnen. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor particulieren als bedrijven en horecagelegenheden die op zoek zijn naar een fles goede wijn.

Grote wijnimporteurs: breed assortiment kwaliteitswijnen

Als één van de grootste wijnimporteurs van Nederland bieden we u graag de keuze uit een enorm assortiment met kwaliteitswijnen. Het begon in 1772 met een aantal Franse wijnen, een focus die we altijd hebben behouden. Inmiddels kunt u online ook bijzondere Italiaanse en bijvoorbeeld Spaanse wijnen bestellen, maar de meeste wijnen komen nog altijd uit Frankrijk.

We zijn uw wijngroothandel en wijnimporteur in Nederland, waarmee er slechts één schakel zit tussen u en de wijnboer. We begrijpen dat u zelf niet langs de verschillende wijnboeren kunt, om daar de wijnen te proeven en een keuze te maken. Die taak nemen we graag voor u uit handen, zodat u kunt vertrouwen op de bijzondere kwaliteit van de wijnen uit het uitgebreide assortiment.

We zijn op die manier uitgegroeid tot een van de grootste wijnimporteurs van Nederland. Vanuit onze webshop bestelt u eenvoudig de leukste geschenken, bijvoorbeeld een heerlijke rode en witte wijn. Of stel een pakket met champagne, rosé en dessertwijn samen voor uw bedrijf of organisatie. We leveren aan particulieren en aan bedrijven, en adviseren u natuurlijk graag over de juiste wijnen bij specifieke gerechten of gelegenheden.

De Bruijn Wijnkopers: voordeel van de grootste wijnimporteurs in Nederland

Tot onze klantenkring behoort de crème-de-la-crème van de Nederlandse gastronomie. Onze geschiedenis gaat terug tot in 1772, waardoor we door de honderden jaren heen een enorme ervaring hebben kunnen opbouwen. We leveren aan iedereen die houdt van een goede fles wijn, tot aan het Nederlandse koningshuis en aan grote organisaties die zoeken naar niets minder dan het beste. Ontdek onze Franse, Spaanse, Duitse en bijvoorbeeld Italiaanse rode wijnen, witte wijnen, rosé en mousserende wijnen. Wij zorgen er als een van de grootste wijnimporteurs van Nederland voor dat u de keuze heeft uit meer dan 900 heerlijke wijnen, die u eenvoudig online bestelt en standaard binnen 24 uur in huis heeft.

Heeft u vragen over een van onze wijnen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine Leflaive
Château Ollieux Romanis
Château Angludet
Louis Latour
Domaine des Grandes Costes
Bernardus
Château Clarke