Franse rode wijn | De Bruijn Wijnkopers

Franse rode wijn

Franse rode wijn kopen? Rode wijn uit Frankrijk behoort tot de beste ter wereld, dankzij de bijzondere regio’s waar de traditionele wijnboeren wijn van de beste kwaliteit produceren. Onze inkopers hebben uitstekende contacten met die wijnboeren, waardoor we de enige schakel zijn tussen u en hen.

Zoekt u naar rode wijn uit Frankrijk van goede kwaliteit? Wij zijn uw specialist. We gelden als een van de belangrijkste importeurs van Franse rode wijn en streven altijd naar hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Rode wijn uit Frankrijk: Bordeaux, Bourgogne en meer

Benieuwd naar de rode wijn uit Frankrijk die we importeren? Wij zijn thuis in elke Franse streek, van Elzas toch Bordeaux en van Jura tot de Loire. We hebben goede contacten met wijnboeren die produceren op het hoogste niveau. U kunt rekenen op heerlijke Franse rode wijn, zeer geschikt bij een fijn diner met vrienden of om gewoon samen met uw partner van te genieten.

Ontdek bijvoorbeeld vijf van onze meest populaire Franse rode wijnen, waarmee u op uw gemak inspiratie op kunt doen.

Het zijn stuk voor stuk mooie Franse rode wijnen. Van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in de diverse prijsklassen, zodat u voor ieder moment een geschikte fles kunt bestellen.

 

Rode wijn uit Frankrijk kopen

Wilt u rode wijn uit Frankrijk kopen om zelf van te genieten of om aan te bieden als relatiegeschenk? U heeft de keuze uit een breed rode wijn assortiment, waarin u altijd de fles vindt waar u naar op zoek bent. Gaat het bijvoorbeeld om een wijn uit Bordeaux, Bourgogne of een andere bijzondere streek? Als u de wijn niet meteen kunt vinden horen wij het graag, dan gaan we er samen met u naar op zoek.

Heeft u vragen over een van onze Franse rode wijnen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Bernardus
Domaine Leflaive
Château Clarke
Domaine des Grandes Costes
Louis Latour
Château Ollieux Romanis
Château Angludet