Franse rode wijn kopen: grootste assortiment

Franse rode wijn kopen: grootste assortiment

Franse rode wijn kopen? Rode wijn uit Frankrijk behoort tot de beste ter wereld, dankzij de bijzondere regio’s waar de traditionele wijnboeren wijn van de beste kwaliteit produceren. Deze wijn bestelt u eenvoudig online, dankzij ons uitgebreide assortiment. U kunt online uw favoriete wijnen bestellen, evenals verrassende nieuwe wijnen die u nog niet kent. Laat u inspireren met de nieuwste wijnen die we kunnen leveren of ontdek de meest gevraagde wijnen uit ons assortiment om samen van te genieten.

Zoekt u naar rode wijn uit Frankrijk van goede kwaliteit voor uw eigen collectie of wilt u een fles Franse rode wijn cadeau doen? Wij zijn uw specialist en bieden wijnen aan in alle prijsklassen. Zowel een luxe als betaalbaar relatiegeschenk, of Franse wijn waar u zelf op een mooie avond van kunt genieten. We gelden als een van de belangrijkste importeurs van Franse rode wijn en streven altijd naar hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Online specialist in Franse wijnen

Benieuwd naar de rode wijn uit Frankrijk die we importeren? Als uw online specialist in Franse wijnen zijn wij thuis in elke Franse streek, van Elzas toch Bordeaux en van Jura tot de Loire. We hebben goede contacten met wijnboeren die produceren op het hoogste niveau. U kunt dus rekenen op heerlijke Franse rode wijn, zeer geschikt bij een fijn diner met vrienden of om gewoon samen met uw partner van te genieten. Zie hier een aantal populaire wijnen uit ons assortiment:

Zoals u op onze website kunt zien, bieden we Franse rode wijn aan in verschillende prijsklassen. Zoekt u een exclusieve en luxe wijn om een bijzondere gelegenheid te vieren? Combineer die bestelling met onze betaalbare flessen, die u tijdens het diner kunt schenken of waarmee u heerlijk kunt ontspannen terwijl u een mooi boek leest.

Het zijn stuk voor stuk mooie Franse rode wijnen. Van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in de diverse prijsklassen, zodat u voor ieder moment een geschikte fles kunt bestellen. 

Franse wijn kopen: online assortiment

Franse rode wijn kopen was nog nooit zo makkelijk, omdat u dit bij ons gewoon online kunt doen. We zijn het oudste zelfstandige wijnhuis van Nederland, maar gaan ondertussen graag met onze tijd mee. Dat betekent dat u online uw Franse wijn kunt kopen, waarna wij de bestelling en verzending snel voor u in orde maken.

We zijn de enige schakel tussen u en de wijnboer en kunnen u uitstekend adviseren in de mooie Franse rode wijnen die u kunt bestellen. Ontdek zowel onze meest exclusieve als betaalbare wijnen, waarmee u kiest voor het beste dat Frankrijk op het gebied van rode wijn te bieden heeft.

Wilt u rode wijn uit Frankrijk kopen om zelf van te genieten of om aan te bieden als relatiegeschenk? U heeft de keuze uit een breed rode wijn assortiment, waarin u altijd de fles vindt waar u naar op zoek bent. Gaat het bijvoorbeeld om een wijn uit Bordeaux, Bourgogne of een andere bijzondere streek? Als u de wijn niet meteen kunt vinden horen wij het graag, dan gaan we er samen met u naar op zoek. 

Heeft u vragen over Franse rode wijn die u kunt kopen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Château Clarke
Domaine Leflaive
Bernardus
Domaine des Grandes Costes
Château Ollieux Romanis
Château Angludet
Louis Latour