Bourgogne wijn rood | De Bruijn Wijnkopers

Bourgogne wijn rood

Rode Bourgogne wijn kopen? Elegante rode wijn, uit een klassieke streek die bekend staat om z’n traditionele wijnboeren. Een feest om doorheen te reizen en uitstekend geschikt voor een bijzondere fles op tafel. Vier speciale gelegenheden of schenk een rode Bourgogne wijn om het diner op een perfecte wijze te begeleiden. We helpen u graag inspiratie op te doen met de mooie kwaliteitswijnen uit de regio of zorgen ervoor dat u uw favoriete flessen eenvoudig online kunt bestellen.

Zoekt u bijvoorbeeld naar rode wijn van Domaine des Comtes Lafon?of een specifiek wijnhuis? Onze inkopers hebben goede contacten met de wijnboeren in de Bourgogne. We kennen de boeren en weten hoe ze werken, waardoor we u uitstekend  kunnen vertellen over de rode Bourgogne wijnen uit ons assortiment. We zijn de enige schakel tussen u en de wijnboer, waarmee u het bijna ervaart alsof u er zelf door de wijngaarden heen loopt.

Bourgogne rode wijn: wij zijn uw specialist

We zijn uw specialist voor rode wijn uit de Bourgogne, bijvoorbeeld als u benieuwd bent naar vijf van de meest populaire flessen uit de streek:

Het zijn heerlijke Bourgogne wijnen in rood, uiteraard beschikbaar in de diverse prijsklassen. Bekijk de mooie flessen van goede kwaliteit, waarmee u tijdens het diner of op een ander moment geniet van een goed glas rood.

Rode Bourgogne wijnen: online kopen

U kunt de rode Bourgogne wijnen eenvoudig online bestellen, direct bij ons uit voorraad. U heeft op die manier toegang tot een uitgebreid rode wijn assortiment, waarmee we graag voor u aan de slag gaan. Zoekt u een rode wijn zoals een Merlot of van een ander druivenras? Zodra u de wijn online bestelt gaan wij er mee aan de slag, zodat u de rode wijn uit bijvoorbeeld de Bourgogne standaard binnen 24 uur in huis heeft.

Heeft u vragen over een van onze Bourgogne wijnen in rood of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Bernardus
Château Ollieux Romanis
Domaine Leflaive
Château Angludet
Louis Latour
Domaine des Grandes Costes
Château Clarke