Bordeaux rode wijn | De Bruijn Wijnkopers

Bordeaux rode wijn

Rode Bordeaux wijn kopen? Een uitstekende keuze, niet voor niets is het de streek waar veel van onze kwaliteitswijnen vandaan komen. Het gebied staat bekend om zijn klassieke chateaux, waarmee we door de eeuwen heen uitstekende contacten hebben opgebouwd.

Zoekt u naar rode Loire-wijnen of naar onze wijnen uit Bordeaux en de regio? Wij zijn de enige schakel tussen u en de wijnboer, waardoor u de kans heeft om daar bijna zelf tussen de wijngaarden door te lopen. We zijn altijd op zoek naar mooie kwaliteitswijnen, die we voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden. Zo heeft u bij ons de keuze uit een groot aantal mooie rode Bordeaux wijnen, ideaal als begeleider bij een mooi gerecht of op een ander moment als u zin heeft in een goed glas rood.

Rode wijn uit Bordeaux

Onze rode Bordeaux wijn is van zeer hoge kwaliteit, terwijl u die toch heel eenvoudig online kunt bestellen. We maken het u daarmee graag makkelijk om een goede fles wijn op tafel te zetten, bijvoorbeeld binnen vijf van de meest populaire flessen uit ons assortiment:

Rode Bordeaux is nog altijd een van de meest gewilde wijn. We bieden u een uitgebreid assortiment, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zoekt u naar een goed betaalbare wijn of juist naar een bijzondere, meer exclusieve fles om een speciale gelegenheid mee te vieren? Wij vinden de fles waar u naar op zoek bent, zodat u die eenvoudig online kunt bestellen.

Bordeaux rood: wijn kopen

Een rode Bordeaux wijn kopen? Voor de wijn voeren we een uitgebreid assortiment, zodat u daarmee op uw gemak online inspiratie op kunt doen. Bekijk de rode wijnen specifiek uit Bordeaux en de regio, net als uit andere delen van het land. En zoekt u bijvoorbeeld naar een wijn uit de Rhone streek of die van een specifiek wijnhuis? Geen probleem, u vindt de wijn eenvoudig online. En lukt dat niet? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar, om u te helpen de wijn die u zoekt te bestellen.

Heeft u vragen over een van onze Bordeaux rode wijnen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine des Grandes Costes
Château Angludet
Château Clarke
Bernardus
Domaine Leflaive
Louis Latour
Château Ollieux Romanis