Beste rode wijn: Frans, Spaans en meer | De Bruijn Wijnkopers

Beste rode wijn: Frans, Spaans en meer

De beste rode wijn kopen? Ontdek onze mooie Franse wijnen, net als die uit Spanje en uit Italië. Het is de lekkerste rode wijn voor een eerlijke prijs, die u bovendien eenvoudig online kunt bestellen.

We zijn het oudste zelfstandige Nederlandse wijnhuis, al 7 generaties in de familie en daarmee een uniek bedrijf. We zijn gekroond tot hofleverancier en zijn trots op onze uitgebreide collectie met topwijnen. Wij helpen u binnen ons assortiment rode wijn te bestellen, zodat u daar samen met vrienden en met familie of gewoon samen een toost mee kunt uitbrengen.

Beste Franse rode wijn

Benieuwd naar de beste Franse rode wijn? We zijn bij uitstek een Bordeaux en Bourgogne specialist, waardoor u kunt rekenen op een uitgebreid assortiment uit die streken. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar de mooiste rode wijnen uit de andere gebieden van Frankrijk.

Tot onze populairste rode wijnen behoren bijvoorbeeld de Château de la Commanderie 2015 Lalande-de-Pomerol en de Jardin Rouge 2016 Coteaux de Narbonne. Daarnaast zijn ook de Château La Fleur 2015 Saint-Emilion, Grand Cru, de Merlot Les Tannes en Occitanie 2017 Sud de France en de Château Clarke 2015 Listrac, Baron Edmond de Rothschild populaire keuzes binnen ons assortiment met beste rode wijnen.

Beste Spaanse rode wijnen

Benieuwd naar de beste Spaanse rode wijnen? Afgaande op de populariteit in ons uitgebreide assortiment zouden dat bijvoorbeeld de Laltre 2018 Costers del Segre, Lagravera en de Peña el Gato Garnacha 2017 Rioja, Juan Carlos Sancha zijn. Het zijn heerlijke wijnen van uitstekende kwaliteit, beschikbaar in diverse prijscategorieën.

Lekkerste rode wijn: online kopen

U kunt online rekenen op een uitgebreid assortiment met rode wijn, zodat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.

Zoekt u naar een goede rode wijn, voor uzelf of om cadeau te doen? Wij helpen u de lekkerste en de beste rode wijn te kopen, die u eenvoudig online kunt bestellen. Uit Frankrijk en uit Spanje, net als uit een mooie regio in Italië.

Heeft u vragen over de beste rode wijn of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Château Ollieux Romanis
Louis Latour
Domaine Leflaive
Bernardus
Château Angludet
Château Clarke
Domaine des Grandes Costes