Bernardus Chardonnay: online kopen | De Bruijn Wijnkopers

Bernardus Chardonnay

Bernardus Chardonnay drinken? Een volgens velen heel fijne wijn, dankzij het gebruik van de beste druiven in een regio die de perfecte bescherming biedt. Dankzij de Amerikaanse ‘Superbowl’, met bergen die de druiven beschermen tegen te grote invloeden van de zee. Gelegen in het zonnige Californië, waar de vele zonuren zorgen voor een geweldige rijping. De Chardonnay van Bernardus komt uit de Carmel Valley, met veel warme dagen en daarnaast koude nachten. Om de druiven vol vertrouwen te laten rijpen en de wijnen te laten wedijveren met de besten ter wereld. Een heel bewuste keuze van wijlen Ben Pon, die in 1989 besloot daar een premium-wijnhuis op te zetten.

Bekijk ons Bernardus Chardonnay wijnassortiment

Tip: naast de Bernardus Chardonnay benieuwd naar de andere druivensoorten die het wijnhuis gebruikt? Ontdek ook de Sauvignon Blanc, net als de rode Pinot Noir en bijvoorbeeld de Cabernet Sauvignon.

Handgeplukte druiven

De Bernardus Chardonnay is een premium-wijn, die met de grootst mogelijke zorg wordt geproduceerd. Bijvoorbeeld door de druiven uitsluitend met de hand te plukken, tijdens meerdere doorgangen tijdens het oogstseizoen. Bijvoorbeeld om de juiste balans aan te brengen in suikers en tannines, die de basis leggen voor de geweldige wijnen. Met de Chardonnay van Bernardus wordt jaarlijks geëxperimenteerd, om de kwaliteit steeds een beetje verder te verbeteren. En om meer te leren over de ideale rijping en de beste manier van blenden voor het bottelen. Op die manier is de Bernardus Chardonnay uit bijvoorbeeld 2007, 2011, 2014 of 2016 net anders dan die uit andere jaren en is het een geweldige ervaring om die stuk voor stuk te ontdekken.

De Bernardus Chardonnay staat bekend om z’n grote aroma’s en smaken, voor een stevige en stoere witte wijn met een fris karakter. Een aantal belangrijke kenmerken van het wijnhuis, waar de familie Pon door de jaren heen om bekend is komen te staan. Eenvoudig online te bestellen, waardoor u daarvoor niet zelf naar de proeflokalen in de Verenigde Staten hoeft.

Frans nieuw eiken

De Bernardus Chardonnay wijnen rijpen 11 maanden op Franse eikenvaten. Een derde daarvan is zelfs nieuw Frans eiken, om de wijn een extra beleving mee te geven en het premium-karakter te creëren waar het wijnhuis in korte tijd om bekend is komen te staan. Ontdek de kracht van Bernardus Chardonnay, net als in de andere wijnen van geweldige kwaliteit. Dankzij het gebruikte Frans nieuw eiken en bijvoorbeeld door de druiven uit Monterey County. De ideale locatie daarvoor, omdat ze er veel zonuren krijgen en zich daardoor op een geweldige manier ontwikkelen.

Zo ontstaat er een unieke smaak. En bijvoorbeeld het vettige laagje op de goudgele kleur, die al verklappen dat het een fijn glas zal worden. En begint u door eraan te ruiken? Ontdek het tropisch fruit zoals perzik, mango en ananas in de Bernardus Chardonnay. Met tonen van vanille, room en een licht kruidige ondertoon, voor een uitstekende balans in een goede wijn.

De Bernardus Chardonnay is een goede hout gelagerde Chardonnay uit Amerika, met smaaknuances die de afdronk keer op keer bijzonder maken. Met tropisch fruit, vanille en een vleugje zoethout om het af te maken. Als dikke en stoere witte wijn, die bij veel mensen enorm geliefd is.

Specialist in Bernardus Chardonnay

Benieuwd naar de Chardonnay van Bernardus en wilt u die het liefst online bestellen? Ontdek de witte wijnen van dit wijnhuis, die u gewoon bij ons kunt kopen. De makkelijkste manier om de heerlijke wijnen van de familie Pon in huis te halen. Van premium-kwaliteit en goed geschikt tijdens bijzondere gelegenheden. Of gewoon tijdens een fijn diner, waarbij u zoekt naar een Chardonnay met een stevige en stoere smaak. Een Bernardus Chardonnay heeft karakter en toont overtuiging, dankzij het gebruik van goede druiven en de productie in een van de beste wijngebieden van Amerika.

Meer weten over Bernardus Chardonnay of vragen over onze andere wijnen? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)24 322 93 01, stuur ons een e-mail naar info@debruijnwijnkopers.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine Leflaive
Château Ollieux Romanis
Bernardus
Domaine des Grandes Costes
Louis Latour
Château Angludet
Château Clarke