De officiële DBW 1772 App

DBW 1772: De officiële De Bruijn Wijnkopers App

De Bruijn Wijnkopers DBW 1772 Wijn App voor iOS en Android

De Bruijn Wijnkopers DBW 1772 Wijn App

Download nu de officiële DBW 1772 app van De Bruijn Wijnkopers en volg het laatste wijnnieuws direct vanaf uw smartphone of tablet. Ontvang aanbiedingen en acties en laat u informeren en adviseren over de vele prachtige wijnen uit het De Bruijn Wijnkopers assortiment.

Daarnaast is het mogelijk om na uw aankoop, uw smaakbeleving van de door u geselecteerde wijn te beoordelen middels een proefnotitie. Zo helpt u anderen bij het maken van een keuze uit ons uitgebreide assortiment.

Bovendien blijft u dankzij de laatste media (nieuwsartikelen en video’s) op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van wijn.

 

 

Download DBW 1772 voor Android of iOS

Google Play Store Apple Store

 

 


Functionaliteiten:

  • Wijn info & advies: Bekijk voor diverse wijnstreken welke jaargangen (vintages) excelleren.
  • De Bruijn Wijnkopers DBW 1772 Wijn App
  • Aanbiedingen: Blijf geïnformeerd over actuele aanbiedingen.
  • Media: Volg het laatste wijnnieuws.

Blijf op de hoogte van speciale acties, waaronder de jaarlijkse Bordeaux Primeur campagne. Zoek door ons complete assortiment van meer dan 650 wijnen en bestel gemakkelijk vanuit de app.

Installeer nu de officiële DBW 1772 app van De Bruijn Wijnkopers en login met uw persoonlijke account. Ontdek ons assortiment en verzeker uzelf van enkel topkwaliteit wijnen. Dat is pas echt genieten, ieder glas opnieuw.

Graag willen wij u erop wijzen dat wij niet kunnen reageren op reviews in de App Store. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Bernardus
Château Ollieux Romanis
Château Clarke
Domaine des Grandes Costes
Louis Latour
Château Angludet
Domaine Leflaive