Masterclass & wijnmakerslunch Dominique Lafon | 4-5-2018 - De Bruijn Wijnkopers

Masterclass & wijnmakerslunch Dominique Lafon

4-5-2018

Maandag 23 april ontving de Bruijn Wijnkopers topproducent Dominique Lafon om een masterclass Bourgogne te verzorgen voor professionals in de Nederlandse wijnwereld.  Dominique Lafon reisde af naar Amsterdam. En dat werd gewaardeerd.

De masterclass was dan ook binnen 48 uur ‘uitverkocht’. De top van het Nederlands sommeliersgilde en wijnschrijverij genoot van de wijnen van Domaine des Comtes Lafon. De wijnmaker, geprezen om zijn excellente Meursault wijnen, werkt inmiddels al een halve eeuw samen met de familie de Bruijn. “Ik denk dat De Bruijn Wijnkopers onze oudste klant is, onze vaders werkten al voortreffelijk samen”, vertelde Lafon tijdens de tasting. Op het menu stond een horizontale proeverij van de 2015 jaargang, een uitstekende oogst. En alle registers gingen open, tot de Montrachet aan toe. Vervolgens volgde een verticale proeverij Meursault en een lunch met de wijnmaker, verzorgd door Restaurant Moon, hoog boven het IJ op de 16e verdieping van de A’dam Toren.

Wij kijken terug op een geslaagd evenement. Om onze samenwerking en vriendschap te vieren hebben wij Dominique uitgenodigd om zijn kennis en kunde te delen met ons netwerk. Net zoals zijn vader met onze vader deed. Een speciale dag.

Bekijk alle foto's in het fotoboek. 


Tags: masterclass, wijnmakerslunch, dominique lafon, bougogne

 

« terug naar het overzicht


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Château Angludet
Domaine des Grandes Costes
Château Ollieux Romanis
Domaine Leflaive
Bernardus
Louis Latour
Château Clarke