De Bruijn Wijnkopers - Japanse Wagyu en Château Clarke

J-Wagyu-Clarke

Japanse Wagyu

De hoge mate van marmering, de fijne verdeling vet tussen het vlees, is het belangrijkste kenmerk van Wagyu. De smaak van Wagyu, veroorzaakt door deze marmering, is uniek te noemen. Dit komt door de verschillende aroma’s en texturen van het vlees, die geen enkel ander vleesras bezit. In Japan wordt dit ook wel het ‘Umami’-component genoemd.

Château Clarke

Briljante bijna inktzwarte kleur. Imponerend boeket van zwart fruit wondermooi verweren met nieuw eikenhout en die verleidelijke geroosterde geuren van cacao en vanille. Zeer levendig in de mond met geweldige expressies van fruit, geroosterde tonen, gespierde textuur in overweldigende finale. Uitzonderlijk mooi afgerond met een magistraal evenwicht. 

Onze suggesties bij het witte goud

    Geen resultaten gevonden.


Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers


Domaine Leflaive
Château Clarke
Bernardus
Château Angludet
Domaine des Grandes Costes
Château Ollieux Romanis
Louis Latour